Crna hronika

Završena obdukcija tijela El-Emina Hadžića

Nakon što ovom Tužilaštvu bude dostavljen konačan i zvaničan nalaz i mišljenje vještaka sudske medicine MUP ZDK će imati više informacija o ovom slučaju

Hadžić El-Emin - Facebook

Obdukcija tijela preminulog El-Emina Hadžića (1996.) iz Kaknja završena je u nedjelju, a dežurni kantonalni tužilac izdao je naredbe za dodatna vještačenja radi utvrđivanja prisustva alkohola, droga i otrova, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Nakon što ovom Tužilaštvu bude dostavljen konačan i zvaničan nalaz i mišljenje vještaka sudske medicine MUP ZDK će imati više informacija o ovom slučaju.

Naime, Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) objavilo je da je utvrđen identitet osobe koja je pronađena u nedjelju na Ponijerima, te da je nakon identifikacije potvrđeno da se radi o El-Eminu Hadžiću (1996.) iz Kaknja, čiji je nestanak prijavljen 4. januara ove godine Policijskoj stanici Kakanj.

U proteklom periodu vršena je intenzivna pretraga terena na lokalitetu Ponijera, općina Kakanj, s ciljem pronalaska mladića El-Emina Hadžića, čiji su nestanak prijavili članovi njegove porodice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh