Crna hronika

Višegrad: Pokušaj ubistva, iz pištolja pucao u suprugu i ranio je u stomak

Povrijeđenoj je na mjestu događaja ukazana ljekarska pomoć.

Hitna pomoć - Ilustracija/Fokus.ba

U naselju Okolišta, kod Višegrada, u subotu je uhapšen muškarac inicijala B.A. (1947.) iz Višegrada, nakon što je iz pištolja pucao u svoju suprugu B.LJ. (1964.), te nanio joj tjelesne povrede u predjelu stomaka, piše “Fena”.

Povrijeđenoj je na mjestu događaja ukazana ljekarska pomoć, a potom je, kako je danas saopšteno iz Policijske uprave Višegrad, prevezena na dalje liječenje u Univerzitetsku bolnicu Foča.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je zajedno s pripadnicima Policijske stanice Višegrad izvršio uviđaj.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad su jučer, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljena proizvodnje i promet oružja ili eksplozivnih naprava, predali B.A. iz Višegrada na dalji radi i postupanje Okružnom javnom tužilštvu Istočno Sarajevo, područna kancelarija Višegrad.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh