Crna hronika

Ukrao kutiju za humanitarnu pomoć u kafiću, objavljen snimak

Nepoznati muškarac jutros je ukrao kutiju s novcem za humanitarnu pomoć u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u sklopu Importanne centra u Sarajevu.

Ukrao kutiju za humanitarnu pomoć u kafiću - Screenshot/YouTube

Kao što se može vidjeti na snimku sa nadzorne kamere, muškarac u crnoj jakni jutros je nekoliko minuta prije šest sati prošetao pored kafića, pogledao kutiju s novcem, a potom se vratio, stavio je pod jaknu i pobjegao.

Krađa se desila prije otvaranja ugostiteljskog objekta, a neposredno nakon dizanja zaštitne ograde.

Vlasnik ugostiteljskog objekta rekao je “Klixu” da se u kutiji nalazilo otprilike 150 KM. Dodao je da nije važna količina novca, ali da je problem u tome što je svaka marka iz kutije trebalo da bude usmjerena u humanitarne svrhe za djecu kojoj je pomoć prijeko potrebna.

Ukoliko prepoznajete kradljivca sa snimka, vlasnik kafića apeluje da ga prijavite policiji kako ne bi ponovio krivično djelo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh