Crna hronika

Stogodišnjak iz Berkovića sumnjičen za nelegalno posjedovanje oružja

Devedesetosmogodišnji M.K. iz Berkovića sumnjiči da je nelegalno posjedovao nekoliko pušaka i municije.

Nelegalno oružje - Jumagazin.info

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Trebinje, policijska stanica Berkovici protiv devedesetosmogodišnjaka dostavila je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju, oružje kod starca je pronađeno, prilikom pretresa kuće koja je u vlasništvu starca, a koju je koristio tridesetogodišnji Trebinjac Slobodan K. koji je nekoliko dana ranije uhapšen zbog sumnje da je počinio krivična djela proganjanje i ugrožavanje sigurnosti.

On je kako su “Nezavisne” ranije pisale, dugo vremena prijetio smrću bivšoj djevojci sa kojom bio u ljubavnoj vezi više godina, a osim nje, prijetnje na račun kćerke je telefonski upućivao i njenoj majci.

Tada su iz Policijske uprave Trebinje rekli da su na dvije lokacije u Trebinju i Berkovićima izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi S.K. i tom prilikom su u staroj porodičnoj kući u Berkovićima pronašli i oduzeli šest pušaka i manju količinu municije.

Stara kuća u Berkovićima kako saznajemo u vlasništvu je starca (98) protiv koga je i dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh