Crna hronika

Prepoznajte li ovog lopova? Vlasnica radnje sa Ilidže moli za pomoć

Redakciji portala Radiosarajevo.ba javila se vlasnica radnje na Ilidži, koja nam je poslala video i tekst u kojem moli za pomoć sve dobre građane kako bi se pronašao lopov koji je iz njene radnje odnio četiri tegle meda.

kradljivac_ilidza - Screenshot

Redakciji portala “Radiosarajevo.ba” javila se vlasnica radnje na Ilidži, koja nam je poslala video i tekst u kojem moli za pomoć sve dobre građane kako bi se pronašao lopov koji je iz njene radnje odnio četiri tegle meda.

Ona nam je poslala snimku i podvukla da se slučaj dogodio u subotu u 14.06 sati.

“Nije stvar novca, već u principu, jer dotičnom lopovu ovo nije prvi put da krade”, kazala nam je vlasnica radnje, dodajući da je krađu prijavila i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova kantona Sarajevo, koji su obavili uviđaj.
Ona kaže da će kradljivca putem snimke sigurno neko prepoznati.

“Molim pomoć svih dobrih ljudi, da ovakvim i sličnim kradljivicima jednom stanemo ukraj”, dodala je ona.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh