Crna hronika

Dvadesetak osoba zatražilo ljekarsku pomoć nakon požara u Tuzli

Prema podacima Doma zdravlja, dvadesetak osoba dovezeno je do sada na intervenciju u Službu hitne pomoći.

Veliki požar na Gradskoj pijaci u Tuzli - Tuzlanski.ba

Svima je pružena adekvatna pomoć i svi su zdravstveno stabilni. Naše ekipe su i dalje na terenu – rečeno je “Feni” u Dispečerskoj službi ove službe.

Prema informacijama kojima “Fena” raspolaže, uglavnom se radi o osobama kojima je pomoć pružena zbog opekotina, fizičkih povreda ili problema s respiratornim organima s obzirom na gusti dim koji je prekrio širi prostor oko Gradske pijace.

U UKC Tuzla ljekarska pomoć pružena je samo jednoj osobi.

Na Klinici za hirurgiju pomoć je pružena jednom pacijentu, koji je nakon obrade otpušten iz bolnice – rekla je “Feni” glasnogovornica UKC Tuzla, Ersija Aščerić Mujedinović.

Na zgarištu Gradske pijace u Tuzli trenutno se nalaze pripadnici MUP-TK, te istražni organi koji će pokušati utvrditi uzroke požara.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh