Crna hronika

Migrant pokušao ući u stan Bišćanke: “Bila sam sa petomjesečnom bebom, strah me, ne smijem izaći vani”

Strah koji vlada među stanovništvom u BiH od migranata koji dolaze iz Sirije ili Afganistana sve je veći, a na vijestima ili na društvenim mrežama redovno možemo pročitati neki novi slučaj nasilja ili krađe koju su izvršili.

Migranti - Nap.ba

Sada je na Facebook grupi “STOP invaziji migranata! Udruženje građana Bihaća” članica Lejla Holić objavila da je jedan od migranata pokušao bez dopuštenja ući u njen stan, piše “Avaz“.

Upravo nam je migrant pokušao ući u stan (bez kucanja naravno), srećom uvijek zaključavamo – napisala je Lejla.

Lejlu smo također kontaktirali te je potvrdila ovu informaciju.

Migrant pokušao ući u stan Bišćanke – Screenshot/Facebook

Istina je. Sinoć tačno u 23 sata neko je pokušao otvoriti vrata. Muž je odmah prišao vratima, a pošto je prozirno staklo mogli smo i vidjeti ko je u pitanju. Radilo se o jednom migrantu koji je šepao i pričao strani jezik. Nismo bili sigurni šta želi, ali nikako nije uredu da ovako samo proba ući u stan – kazala je Lejla.

Dodaje i da ju je zaista strah, jer je u tom stanu redovno sama sa petomjesečnom bebom.

Moj muž od ponedjeljka do petka radi do 23 sata, sve vrijeme budem sama sa bebom. Možete zamisliti onda kako se osjećam i koliko me strah. Izaći vani svakako ne smijem sa djetetom – zaključila je Holić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh