Crna hronika

Policija upala u tri banjalučka kafića, uhapšeno sedam osoba

U toku je utvrđivanje krivične ili prekršajne odgovornosti lica u vezi s pronađenom drogom.

Policija bh. entiteta RS - Atvbl.com

Sedam osoba je uhapšeno i oduzeta određena količina marihuane, kokaina, kao i više tableta medicinske droge tokom racija u tri banjalučka ugostiteljska objekta tokom zajedničke akcije Policijske uprave Banja Luka i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS.

Tokom operativno-taktičke mjere, racije i blokade, a s ciljem sprječavanja i otkrivanja inkriminisanih radnji u oblasti zloupotrebe opojnih droga oduzeti su i predmeti pogodni za povređivanje (teleskopske palice) – naveli su “Feni” iz Policijske uprave Banja Luka.

U toku je utvrđivanje krivične ili prekršajne odgovornosti lica u vezi s pronađenom drogom.

Također policijski službenici su tokom vikenda sankcionisali i osobe zbog počinjenih prekršaja iz objasti Zakona o javnom redu i miru i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i Zakona o oružju i municiji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh