Crna hronika

Mašina za drva isjekla čovjeka u šumi kod Prnjavora

Beživotno tijelo Dragana M. (46), kojeg je nesretnim slučajem usmrtila mašina za sječenje drva, pronađeno je noćaš u šumi kod Prnjavora.

Policijska traka - Srna.rs

Kako je “Nezavisnim” potvrđeno iz Policijske uprave Banjaluka, tijelo muškarca kojem nisu naveli identitet pronađeno je dvadesetak minuta iza ponoći, a uviđaj su obavili službenici policijske stanice Prnjavor uz prisustvo dežurnog mrtvozornika iz Doma zdravlja u Prnjavoru.

“Uviđajem je utvrđeno da nema elemenata krivičnog djela. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka” potvrdila je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Mediji nezvanično prenose da je nesretni muškarac sinoć otišao u šumu da siječe drva, ali ga je zakačila mašina za sječenje i usmrtila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh