Crna hronika

Detalji nesreće na Palama: “Srpski odbrambeni pas” usmrtio staricu, ujedao je po glavi i tijelu

Policijskoj stanici Pale jučer oko 8.30 sati prijavljeno je da se ispred porodične kuće u mjestu Donji Ćemanovići na Palama nalazi tijelo 69-godišnje P. G., saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, prenosi “Avaz”.

Nesreća na Palama - Source.ba

Kako su naveli iz paljanske policije, nesretna žena umrla je zbog ujeda psa.

Prema nezvaničnim informacijama, nastradala je Petra Gorančić, koju je do smrti izgrizao njen pas pasmine SOP (srpski odbrambeni pas). Tragedija se odigrala oko 8.30 sati.

Pas je skočio na nesretnu 69-godišnjakinju i oborio je na tlo ispred porodične kuće. Gorančić se nije mogla odbraniti dok ju je pas krvnički ujedao po glavi i tijelu. Povrede koje je zadobila bile su brojne i teške, prenosi “Avaz“.

Članovi porodice Gorančić, nakon što su vidjeli šta se događa ispred kuće, odmah su alarmirali policiju i ekipu Hitne pomoći, ali teško povrijeđenoj 69-godišnjakinji, nažalost, nije bilo spasa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh