Crna hronika

U kući ubijenog Bugojanca pronađeno 50.000 KM

Nakon svirepog ubojstva 86-godišnjeg Abdulselmana Halepića iz bugojanskog naselja Vesela, prilikom policijskog ispitivanja 21-godišnji Bugojanac Adi Jašarević priznao je da je do smrti tukao starca, dok je maloljetnik, 17-godišnji D. S. priznao da se nalazio u kući starca za vrijeme pljačke.

Mjesto ubistva - Avaz.ba

Nestanak starca Policijskoj stanici Bugojno prijavila je obitelj u srijedu, a prilikom obilaska kuće tijelo ubijenog pronašao je susjed, koji je sve dojavio policiji. Nesretni starac, pokazao je očevid, pretučen je nasmrt, a na tijelu je bio vidljiv veliki broj ozljeda, piše “Avaz“.

U petak poslijepodne policija je raspisala tjeralicu za Jašarevićem, sitnim kriminalcem, koji je iz Austrije protjeran radi krađa, te je uhićen nekoliko sati kasnije, kao i maloljetni Bugojanac, saznaje Dnevni Avaz.

Policajci su tijekom očevida u kući pronašli 50.000 KM.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh