Crna hronika

STRAVIČNO: U Njemačkoj poginuo bračni par iz BiH

Na željezničkoj stanici u Reutlingen – Sondelfingenu naletio voz

Beživotno tijelo nakon udara voza - Ilustracija/Telegraf.rs

U subotu navečer u Reutlingenu poginuo je bračni par porijeklom iz Bosanske Posavine. Kako javlja “Fenix Magazin”, na Anđelka (71) i Mandu Dugonjić (67) na željezničkoj stanici u Reutlingen – Sondelfingenu, naletio je voz. I to voz koji nije tamo redovno vozio već onaj koji vozi samo u vanrednim situacijama, prenosi “Fenix“.

– Svi smo jako potreseni i ne možemo vjerovati da se to dogodilo. Pokojni Anđelko je bio dugogodišnji naš član i veliki zaljubljenik u nogomet. Anđelko je koliko znam porijeklom iz Skakave Donje kod Brčkog, a Manda iz Travnika. U Njemačkoj žive preko 40 godina, imaju tri kćerke i sina kojima smo izrazili svoju saučešće – rekao je za Fenix Magazin Nikola Šolić, predsjednik SV Croatije Reutlingen dodajući kako su poginuli željeli skratiti put.

Tužnim srcem se moramo oprostiti od našeg dugogodišnjeg člana i prijatelja Anđelka Dugonjića koji je sa njegovoj…

Gepostet von SV Croatia Reutlingen 1974 e.V. am Sonntag, 6. Januar 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh