ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Crna hronika

Manijak na ulicama bh. grada: Ne skriva se, a kada žene naiđu počinje s perverzijama

Brojni građani su u šoku jer se već danima u centru Banjaluke nalazi manijak koji se samozadovaljava na očigled brojnih prolaznika, i to u vrijeme kada ljudi idu s posla.

Manijak - Srpskainfo.com

Da se manijak svakodnevno pojavljuje uvjerili su se novinar i fotoreporter “Srpskinfo“, koji su ga zatekli sa spuštenom trenerkom i donjim vešom. O ovom događaju u petak smo obavijestili policiju, ali taj dan nisu reagovali.

Sagovornici banjalučkog portala “Srpskinfo” ispričali su da ovog manijaka već danima primijećuju u Ulici Vase Pelagića, odnosno u ulici od Uprave za indirektno oporezivanje prema tržnom centru Zenit.

Kada sam krenula kući sa posla, na pješačkom prelazu sam primijetila starijeg muškarca i mislila sam da pređem ulicu. Međutim, kada sam mu prišla na nekih par metara on je skinuo trenerku, izvadio polni organ i počeo da se samozadovoljava – ispričala je sagovornica.

Ona kaže da je ostala u šoku i počela da bježi prema susjednoj ulici, ali da manijak nije puno obraćao pažnju na nju, nastavivši da se samozadovoljava.

Nakon što smo dobili ovu informaciju obavijestili smo Policijsku upravu Banjaluka u kojoj su rekli da im niko nije prijavio ovaj slučaj, ali da će u toku redovnih zadataka obići ovu lokaciju.

Zatim su se novinar i fotograf “Srpskinfo” uputili u ovu ulicu kako bi se uvjerili šta se dešava. Na početku je izgledalo da ga nećemo zateći.

Međutim, oko 15.55 primijetili smo starijeg muškarca koji je odgovarao opisu koji nam je dala sagovornica. Riječ je o čovjeku starosti oko 60 godina, obučenom u trenerku i sa kačketom na glavi.

To se sve dešava u periodu kada se završava radno vrijeme u Upravi za indirektno oporezivanje, te u Okružnom tužilaštvu i Osnovnom sudu, koji se nalaze svega stotinak metara od mjesta gdje ‘nastupa’ ovaj manijak.

Osmatranje

On je došao na biciklu, provozao se po parkingu u blizini, te se zaustavio u sporednoj ulici i bicikl naslonio na ogradu.

Zatim je stao na trotoar kod pješačkog prelaza i počeo da razgleda prolaznice. Po njegovom samopouzdanju i principu ‘rada’ vidjelo se da nije prvi put da ovo radi.

Stao je na ulicu, gledao djevojke i žene koje su prolazile, i ne sluteći da se na samo nekoliko centimetara mimolaze s manijakom.

Nakon što bi žene prošle, on bi spuštao trenerku i vadio polni organ, te se samozadovoljavao.

Kada bi primijetio da ga neko gleda ili da su u blizini, on bi se obukao, a potom se preko trenerke dirao po polnom organu.

Zatim je još nekoliko puta skidao trenerku i vadio polni organ, a kada su se prolaznice razišle sjeo je na svoj bicikl i odvezao se u pravcu centra grada.

Žena koja radi u blizini mjesta gdje ‘nastupa’ ovaj manijak ispričala je da se on već danima tu pojavljuje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh