Crna hronika

Radnici Vodovoda pokušali isključiti nelegalnog korisnika, građani ih napali sjekirama!

Radnici Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata “KJKP Vodovod i kanalizacija” Sarajevo napadnuti su jutros pri obavljanju radova na isključenju u ulici Jošanica donja do broja 47.

KJKP "Vodovod i kanalizacija" Sarajevo - N1info.com

Radnike je, navodi se na Facebook stranici KJKP Vodovod i kanalizacija, napalo više nepoznatih osoba.

“Na današnjem rasporedu je bilo isključenje Ismailji Senada iz Vogošće, zbog toga što je nelegalno koristio naše usluge putem “produženja” u šahtu bez vodomjera. Isti nije izmirio novčanu naknadu za nelegalnu potrošnju vode. Prilikom dolaska na navedenu adresu, NN lica su bila naoružana sjekirama i drvenim palicama, te fizički spriječila naše radnike da isključe sa vodosnabdijevanja spomenutog potrošača. Tom prilikom, nanijeli su lakše tjelesne povrede našem radniku Ibrahimović Adnanu u vidu povreda glave”, navodi se u saopštenju “KJKP Vodovod i kanalizacija” Sarajevo.

Napad na radnike “KJKP Vodovod i kanalizacija” Sarajevo – Facebook

O navedenom napadu obavješteni su i pripadnici MUP-a KS, koji su izašli na lice mjesta i poduzeli zakonom predviđene radnje.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh