Crna hronika

SLUČAJ NAGIH FOTOGRAFIJA: Đaci nasamarili svog profesora

Kako stvari stoje, profesor ovdašnje Saobraćajne i elektro-škole u Doboju, tridesettrogodišnji S. B. neće krivično odgovarati zbog toga što su njegove eksplicitne fotografije preplavile društvene mreže.

Srednja saobraćajna škola Doboj - Novosti.rs

Dosadašnja istraga nije potvrdila sumnje djela javnosti da je profesor fotografije svog nagog tijela slao maloljetnoj učenici. Prema njegovom iskazu, direktoru škole Spasoju Vasiljeviću i inspektorima CJB, on je od djevojke sa kojom se na “Facebooku” dopisivao tražio i na uvid dobio ličnu kartu, prije nego što je otpočela prepiska sa lascivnim sadržajem i golišavim fotografijama. Djevojka je, po ličnoj karti, imala 29 godina.

Prema saznanjima “Novosti“, ta “djevojka” je, zapravo, grupa dokonih učenika koji su, znajući sklonosti profesora ka avanturizmu i poznatog po priličnoj naivnosti, riješili da se sa njim poigraju. “Navukli” su ga na priču o djevojci zainteresovanoj za avanturu. Međutim, očigledna je namjera učenika bila i da ga diskredituju iz njima znanih razloga, tako da je na kraju krajeva profesor imao najviše štete.

Osramoćen, teško je i pretpostaviti kako će se pojaviti pred učenicima, ako se uopšte i pojavi.

ŠALjIVI KOMENTARI

Na tvrdnje profesora S. B. da je prije intimnije prepiske i slanja svojih obnaženih fotografija tražio i od navodne djevojke putem “Facebooka” dobio kopiju lične karte, na društvenim mrežama sugrađani su mu sugerisali da je trebalo da traži i uvjerenje o državljanstvu. Ukoliko se radilo o kopiji lične karte, navodili su u svojim šaljivim komentarima, trebalo je da traži da je ona ovjerena, i to ne starija od šest mjeseci!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh