BiH

Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra za posljednji dan 2020.godine

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini zemlje.

Oblačno vrijeme - Ilustracija/Twitter

Ponegdje na jugu uz kišu mogući su pljuskovi s grmljavinom. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Intenzivnije padavine se očekuju na jugu i jugozapadu. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a najviša dnevna od 4 do 14 stepeni.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme s kišom. U višim područjima Bosne i na planinama sa susnježicom i snijegom. Tokom poslijepodneva postepeni prestanak padavina. Vjetar slab do umjeren, u Bosni zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 5, a dnevna od 1 do 10 stepeni,piše Slobodnabosna

U petak pretežno oblačno vrijeme. Povremena kiša se očekuje u Hercegovini, u višim područjima zapadne Bosne snijeg, a u nižim kiša. Jutarnja temperatura od -4 do 2, a najviša dnevna od 2 do 11 stepeni.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom. U višim područjima sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura od -3 do 3, a najviša dnevna od 2 do 11 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh