BiH

Pretužna priča majke koju su djeca napustila

Ovu majku su djeca napustila i više ne brinu za nju. Njezina pretužna priča se prije tri godine pojavila na Facebook stranici Izgubljeno – Pronađeno.

Pretužna priča majke koju su djeca napustila - facebook

Dragi prijatelji, braćo i sestre, pogledajte pažljivo priču jedne napuštene majke. Njezin sin živi u Valjevu, a dvije kćeri u Banjoj Luci.

Ni sin ni kćeri je više ne posjećuju niti brinu o njoj.

Dijelite ovaj video da stigne do njezine djece i molite se da im Bog da razuma kako bi pripazili na staricu staru 70 godina.

Na 5 km od Vlasenice prema HAN PIJESKU, s desne strane uz put mala trošna kuća uz dvije mlade jelke.

Ako prolazite zastanite, ostavite nešto i pomozite joj, a ima toliko veliko srce. Sa svim svojim bolom, bolesna i operirana neznanca ona blagoslivlja.

Je li sramota zaplakati? Danas sam ja zaplakao nakon njezine tužne priče i samo dio toga dijelim s vama.

Sam Bog mi je rekao da stanem pored ove iznemogle starice, kaže autor ovog video objavljenog na Facebook stranici Izgubljeno – Pronađeno.

(Izvor: Pretužna priča majke koju su djeca napustila (novizivot.net))


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh