BiH

Vremenska prognoza za narednih nekoliko dana…

Danas će u Bosni preovladavati pretežno oblačno vrijeme.

Snijeg - Arhiva

U Hercegovini uglavnom sunčano, uz postepeno naoblačenje. U večernjim satima u Bosni u nizinama se očekuje kiša, a u višim područjima i na planinama snijeg. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od -4 do 2, a dnevna od 3 do 13°C.U subootu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni u nizinama se očekuje kiša ili susnježica, a na planinama snijeg. Jutarnja temperatura od -2 do 4, a dnevna od 3 do 13°C.

U nedjelju u većem dijelu zemlje pretežno oblačno vrijeme. Na jugu Hercegovini uglavnom sunčano. Slaba kiša ili snijeg su mogući ponegdje na istoku i jugoistoku Bosne. Jutarnja temperatura od -7 do -1, a dnevna od -4 do 2, na jugu zemlje do 8°C.

U ponedjeljak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini uglavnom sunčano. U centralnim i istočnim područjima Bosne je moguće povremeno provijavanje slabog snijega. Jutarnja temperatura od -7 do -1, a dnevna od -4 do 2, na jugu zemlje do 6°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh