BiH

JEZIVI PRIZORI NA DRINI – “ZATRPAĆEMO SE SOPSTVENIM ĐUBRETOM!” Tona smeća je na putu ka SRBIJI, a drži ga samo 1 SAJLA!

Tona đubreta je na putu ka Srbiji, a drži ga samo jedna sajla.

smeće - Novi

Tonu plutajućeg otpada na Drini na putu ka našoj zemlji zadržava samo jedna sajla. Snimak na kome se vidi ogromna količina đubreta kod Višegrada, koje zagađuje jednu od naših najljepših rijeka, šokirao je ali i u isto vrijeme uznemirio javnost u Srbiji.

Ovaj snimak na društvenim mrežama objavio je Eko centar, a on je odmah postao viralan. Eko centar je udruženje iz Višegrada, koji je u svojoj objavi upozorio da sajla možda neće još dugo izdržati. prneosi Novi

“U narednih nekoliko dana očekuju se velike padavine i veliki priliv vode, pa je pitanje da li će lančanica izdržati novi talas otpada i drvnih sortimenata”, napisali su oni. Komentari ispod snimka su se samo nizali. “Na kraju ćemo se zatrpati sopstvenim đubretom”, “Sram nas bilo sve”, “Ovo je ogavno”, “Katastrofa sami sebe zagađujemo”, “Odakle stiže ovo čudo?!”, “Užas!”, samo su neki od komentara.

Pogledajte snimak:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh