BiH

Zoran Milanović danas dolazi u Bosnu i Hercegovinu

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas dolazi u Bosnu i Hercegovinu, a sudjelovat će na svečanom obilježavanju 29. godišnjice osnivanja Jedinice za posebne namjene “Gavran 2” u Čitluku i uručiti odlikovanja pripadnicima HVO-a.

Zoran Milanović - Pixsell

Milanović će tim povodom odlikovati Jedinicu za posebne namjene “Gavran 2” Redom hrvatskog trolista za ‘osobite zasluge njezinih pripadnika u Domovinskom ratu’.

Svečanost u Hotel “Brotnjo” počinje u 15 sati, a prije toga, u 14 sati, predsjednik Republike Hrvatske položit će vijenac i zapaliti svijeću ispred spomen križa poginulim braniteljima u Čitluku.

Podsjetimo, predsjednik Hrvatske je tačno prije mjesec dana, 3. novembra, posjetio Kupres gdje je prisustvovao svečanosti obilježavanja 28. obljetnice vojne operacije Cincar u kojoj je oslobođen Kupres i veći dio Kupreške visoravni.  prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh