BiH

Ćamil Duraković: Od sutra sam Banjalučanin, tamo me možete naći

Ćamil Duraković, novoizabrani potpredsjednik bh. entiteta Republika Srpska, kazao je danas kako se posljednji put javlja iz automobila, zbog čega su ga mnogi kritikovali, pravdajući svoj potez time što će sutra zvanično preuzeti novu funkciju.

Ćamil Duraković - N1

Duraković je naveo kako će u utorak u NSRS preuzeti certifikat.

“Moje posljednje javljanje iz automobila. Treba biti dostojan funkcije i tako se ponašati. Napuštam moju Srebrenicu, prošao sam pored Memorijalnog centra i imao sam želju tu da zastanem, a evo već od sutra sam Banjalučanin. Želim tamo da živim zbog funkcije koju obavljam”, kazao je budući entitetski potpredsjednik poručivši svima onima koji ga žele naći da će u ovom gradu “biti najviše”.

Duraković je istakao kako nakon 18 godina napušta Srebrenicu, ali “dužnost je dužnost” .

“Idem položiti zakletvu i da radim u interesu građana. Prije svega ću u ime svoga naroda nastojati da izvučem maksimum da svima nama bude bolje”, kazao je na kraju Ćamil Duraković. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh