BiH

Dodikova kćerka minimizira proteste opozicije: Gdje su vam snimci iz zraka

Kaže Rumenige da nikoga nisu dovodili sa strane, a Delta bila piš stanica ovima koji su stigli autobusima, napisala je Gorica na Twitteru

Gorica Dodik - Avaz

Gorica Dodik, kćerka lidera SNSD-a Milorada Dodika, oglasila se na Twitteru povodom protesta opozicije u Banjoj Luci. Protesti su organizirani, zbog, kako opozicija toga što su pokradeni na izborima.

– Rijeka od 2.000 ljudi. Pa gdje snimak odozgo, čim vi krupne kadrove stavljate sve je jasno – napisala je Gorica u prvom tvitu.

Međutim, tu se nije zaustavila.

– Kaže Rumenige da nikoga nisu dovodili sa strane, a Delta bila piš stanica ovima koji su stigli autobusima. Plus se ljudi slikali kada su kretali autobusima i objavljivali, ali sta bi pjane nego lagao – dodala je Gorica.

Podsjećamo, predstavnici opozicije traže ponovno brojanje glasova, tvrdeći da je kandidatkinja PDP-a za predsjednika RS Jelena Trivić pokradena. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh