BiH

Šarović: Ako pobijedi SDS, osigurat ćemo prosječnu platu od 1.800 KM

Kandidat SDS-a za člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović rekao je da je politika koju će predstavljati u kampanji razvoj i zaštita Republike Srpske.

Šarović, koji je i predsjednik SDS-a, naveo je da je razvoj jedina riječ koju će izgovarati svakog dana i da će uz to štititi Republiku Srpsku, saopšteno je iz SDS-a.

“Naš program je Republika Srpska”, poručio je Šarović i dodao da želi da RS učini boljim mjestom za život.

On je rekao da je siguran da je SDS, ukoliko pobijedi na izborima, “sposoban da u prvom mandatu obezbijedi prosječnu platu od 1.800 KM u Republici Srpskoj”.

Šarović je dodao da će SDS voditi računa o svim kategorijama stanovništva, od školske djece do penzionera, te da su borački dodatak, prioritetno zapošljavanje porodica palih boraca i njihovo stambeno zbrinjavanje detalji stranačkog programa. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh