BiH

Vremenska prognoza za narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Krajem dana u sjevernim i zapadnim područjima povećanjem oblačnosti moguća je kiša ili kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura od 14 do 25, a najviša dnevna do 38 stepeni.

U nedjelju sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne, razvojem oblačnosti moguća je kiša ili kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura do 26, a najviša dnevna do 39 stepeni.

U ponedjeljak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti, lokalno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom. Jutarnja temperatura do 25, a najviša dnevna do 37 stepeni.

U utorak umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana, sa kišom u istočnim i sjeveroistočnim područjima. Jutarnja temperatura do 25, a najviša dnevna do 32 stepena,piše Slobodnabosna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh