BiH

Izetbegović oštar prema Komšiću i Bećiroviću

Bakir Izetbegovic - N1

Lider SDA i kandidat za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović uputio je poruke članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željku Komšiću i svom protukandidatu Denisu Bećiroviću (SDP).

“Komšić nema razloga da brine za rezultat mog razgovor u Briselu, jednako kao što nije imao razlog za brigu kada sam pregovarao o Izbornom zakonu u Neumu. Komšić vrlo dobro zna da ću u svim razgovorima uspješno zaštititi interese Bosne i Hercegovine. Što se tiče reakcije Bećirovića, mogu samo reći da smo svi već navikli na ‘dobacivanje s tribina’ od nedoraslih populista i demagoga”, zaključio je Izetbegović.

Podsjećamo, Komšić i Bećirović ne misle da je dobro da predsjednik SDA prisustvuje spomenutom sastanku. Komšić je ranije Izetbegoviću poručio “ne sam Bakire”, dok mu je Bećirović poručio da “jednom u životu izabere da bude državnik, a ne plemenski vođa”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh