BiH

S.U. “Mahala” i ove godine organizuje odlazak na Marš mira “Žepa-Srebrenica-Potočari”

S ponosom objavljujemo da će naše Udruženje i ove godine organizovati odlazak na Marš mira “Žepa-Srebrenica-Potočari”.

Marš mira "Mostar-Žepa-Srebrenica-Potočari" 2022.godine - PR / Haber.ba

Iako se radi o najzahtjevnijoj organizaciji S.U. “Mahala” u kalendarskoj godini, ponosni smo na činjenicu da naše Udruženje već sedmu godinu u nizu organizuje ovakvu vrstu aktivnosti.

Broj mjesta će, kao i prethodnih godina, biti ograničen.

Prijave za učešće ćemo primati na Facebook stranici Udruženja, od 10.6. do 25.6. Polazak iz Mostara zakazan je za 8.7. Pred polazak će se položiti cvijeće na Šehitlucima, u Sjevernom logoru, na Uborku i stadionu “Rođeni”, ali i u Jablanici i Konjicu.

Ove godine, Kurban bajram je 9.7., tako da će naša ekipa klanjati Bajram namaz u Žepi, nakon čega nastavljamo put prema Potočarima.

Ne propustite priliku da budete dio ekipe koja će iz Mostara otići na Marš mira i odati počast žrtvama genocida rekao je predsjednik.

Marš mira “Mostar-Žepa-Srebrenica-Potočari” 2022.godine – PR / Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh