BiH

NESTAO POLICAJAC IZ BIH: PRONAĐEN AUTOMOBIL KOJIM JE OTIŠAO OD KUĆE

Policijski službenici PU Trebinje tragaju za Milošem Grahovcem iz Nevesinja, koji se u srijedu udaljio od porodične kuće automobilom “golf” u nepoznatom pravcu.

policajac - Hayat

Navodno je riječ o policajcu iz Nevesinja.

Iz PU Trebinje su saopćili da im je u srijedu oko 19.35 sati prijavljeno da se nestali Grahovac ne javlja članovima porodice na telefon, a da je njegov automobil pronađen u mjestu Plani, općina Nevesinje.

Nestali Grahovac je visine oko 195 cm, težine oko 95 kg, smeđih očiju i smeđe kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava i farmerice plave boje – saopćila je PU Trebinje, piše srpskainfo.

PU Trebinje apeluje svim građanima ukoliko primjete osobu sa fotografije ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh