BiH

Direktor fabrike iz Bijeljine: Ne gore pogoni već magacini u vlasništvu banke

Stevo Filipović, direktor fabrike “Sava Semberija”, izjavio je za InfoBijeljina da požar nije zahvatio njihove pogone, nego napuštene magacine. Iz Grada Bijeljina kažu da je požar lokaliziran.

požar - RTVBN

“Ne gori pogon fabrike, nego napušteni magacinski prostori koji su bili u stečaju, vlasništvo ‘Bobar banke’”, rekao je Filipović.

Dodao je da se nadljudskim naporima vatrogasaca, koji su došli sa svih strana, lokalizuje požar koji nije zahvatio prostor fabrike.

Iz Grada Bijeljina poručeno je da sve raspoložive ekipe vatrogasaca iz Bijeljine i Janje su na terenu i bore se da lokalizuju požar, u pomoć su im pritekli vatrogasci iz Ugljevika i Lopara.

Iz Grada Bijeljina saopćili su da je požar lokaliziran.

“Vatrogasna jedinica iz Bijeljine, zajedno sa kolegama iz Lopara, Ugljevika, Janje, Brčkog i Zvornika, uspjela je oko 21.50 časova da lokalizuje požar u krugu fabrike „Sava Semberija“ u Bijeljini koji je izbio danas oko 18.00 časova. U požaru nema povrijeđenih, ali je pričinjena materijalna šteta na objektima hladnjače”, navedeno je iz ove lokalne samouprave. prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh