BiH

Novalić posjetio sajam električnih automobila, objavio sliku uz opis “laganica”

Podsjetimo, Auto Media Group i Auto 4×4 Club u saradnji sa Privrednom komorom Federacije BiH organizirali su ovaj sajam električnih vozila na Vilsonovom šetalištu

Premijer Federacije Fadil Novalić (SDA) iskoristio je nedjelju da posjeti sajam električnih vozila na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu koji se održava ovog vikenda.

Objavio je i fotografiju na društvenim uz jednostavan opis “Laganica”.

Podsjetimo, Auto Media Group i Auto 4×4 Club u saradnji sa Privrednom komorom Federacije BiH organizirali su ovaj sajam električnih vozila na Vilsonovom šetalištu.

Osim izložbe vozila, predviđene su i testne vožnje za posjetioce. Istovremeno, na istoj lokaciji u nedjelju, 15. maja, biti će obilježen i Međunarodni Porodični dan. Tom prilikom biti će izložena i vozila koja nemaju električni pogon, trkaća vozila, oldtimeri, kartinzi i slično.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh