BiH

Vremenska prognoza za 1. maj i prvi dan Bajrama

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22, na jugu zemlje do 25 stepeni

Sunčano vrijeme - Blogspot

Prema najavama meteorologa danas u Bosni i Hercegovini najavljeno je sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Puhat će slab vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu zemlje do 14 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22, na jugu zemlje do 25 stepeni.

U Sarajevu sunčano uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 6, a najviša dnevna oko 19.

Prognoza za 1. maj
Sutra, za 1. maj u Bosni i Hercegovini bit će sunčanije vrijeme prije podne. Jači razvoj oblačnosti u drugoj polovini dana širom zemlje će usloviti pljuskove i slabu grmljavinu. Bez padavina na jugu. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje do 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22, na jugu zemlje do 24 stepena,piše Avaz

Prognoza za Bajram
U ponedjeljak, za Bajram u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 20 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh