BiH

Skandalozno: Dodik na Trgu Krajine dočekan pjesmom “E moj Šmite ne kači se s nama, ubit će te lole…”

Sa njim je došla i predsjednica RS Željka Cvijanović

U Banjoj Luci je počeo skup “Sloboda” čiji je inicijator BORS. Primjetni su nacionalistički simboli, a sa razglasa se puštaju patriotske pjesme.

Kako navode, skup su organizirali “zbog pokušaja nadležnih lica međunarodne zajednice da kreiraju ustavno-pravni poredak u RS”. Uoči skupa, na ulicama grada na Vrbasu uočeno je jako prisustvo policije.

Na Trg Krajine došli su najviši funkcioneri DNS, predvođeni liderom te stranke Nenadom Nešićem. Među prisutnima je i načelnik općine Vlasenica, Mićo Kraljević, i bivši gradonačelnik Prijedora, Dalibor Pavlović.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik dočekan je na Trgu Krajine pjesmom.

– Iz Milića krenula je svita da obori Kristijana Šmita. E moj Šmite ne kači se s nama, ubit će te lole – pjevali su građani prilikom Dodikovog dolaska. Dodika prati harmonikaš, kojeg je lider SNSD nagradio novčanicama.

Sa njim je došla i predsjednica RS Željka Cvijanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh