BiH

Satler se oprostio od ambasadora Nelsona: Zbogom i svaka čast, hvala za sjajan rad

Specijalni predstavnik Evropske unije u Bosni i Hercegovini Johan Satler (Johann Sattler) oprostio se od američkog ambasadora u BiH Erika Nelsona (Eric) kojem ističe mandat u našoj zemlji.

Eric Nelson i Johan Satler - Avaz

Ranije danas je ambasador Nelson objavio oproštajnu poruku za građane BiH, a video obavljen na društvenim mrežama Ambasade SAD u BiH podijelio je i Satler.

– Zbogom i svaka čast mom dragom prijatelju i kolegi Eriku! Hvala za vaš sjajan rad i istinsko partnerstvo EU i SAD u BiH! Sretno Filipu i vama – napisao je Satler.

Podsjećamo, specijalni predstavnik EU u BiH Satler nedavno je organizirao i oproštajnu zabavu za ambasadora Nelson i njegovog partnera Filipa kojoj je prisustvovao i Dino Merlin. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh