BiH

Srebrenica: Snijeg blokirao lokalne puteve, prekidi u snabdijevanju strujom

U planinskom dijelu opštine Srebrenica većina lokalnih puteva je neprohodna zbog snijega koji pada već 12 časova, potvrđeno je iz opštinskog Štaba civilne zaštite.

snijeg - SRNA

Očekuje se da prestanu padavine, pa da se putevi očiste. Otežano je kretanje i regionalnim putevima prema Bratuncu, Skelanima i Milićima jer na putu ima mnogo ugaženog snijega i leda.

Zbog kvarova na elektro-mreži dolazi do povremenih kraćih prekida u snabdijevanju strujom.

Telefonski i internet saobraćaj funkcionišu bez smetnji, a uredno je i vodosnabdijevanje ovog naselja.

Radnici i mehanizacija lokalnog Komunalnog preduzeća “Polet” od jutros su angažovani na čišćenju ulica i trotoara, te su prioritetne ulice očišćene i prohodne za saobraćaj.

Iz Meteorološke stanice u ovom mjestu rečeno je da je u Srebrenici palo 13 centimetara novog snijega, da je u planinskom dijelu opštine snijeg veći i da je visina temperature u 10.00 časova bila nula stepeni Celzijusovih. prnenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh