BiH

Vremenska prognoza: U BiH jutro vedro, Bugojno najhladnije sa -18

U Bosni i Hercegovini jutros je vedro.

Zima - Pogled.ba

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Bugojno -18; Bjelašnica i Jajce -16; Drvar i Sarajevo -15; Srebrenica i Zenica -14; Livno, Sanski Most i Tuzla -13; Prijedor -12; Banja Luka, Bihać i Doboj -10; Bijeljina, Gradačac i Zvornik -9; Trebinje -5; Mostar -3; Neum -2°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 958hPa, za 14hPa je veći od normalnog i ne mijenja se.

Danas u Hercegovini sunčano. U Bosni sunčano prije podne. U drugom dijelu dana u Bosni umjereno povećanje oblačnosti sa sjevera. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -4 i 1°C, na jugu zemlje do 7°C.

U Sarajevu pretežno sunčano veći dio dana. Povećanje oblačnosti u večernjim satima. Najviša dnevna temperatura zraka oko -2°C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, prenose Vijesti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh