BiH

Brnabić otkrila kako je Vučić reagovao kada je saznao da se sprema antetat na njega

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić otkrila je nove detalje vezane za informacije da je na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića trebao biti izvršen atentat.

Ana Brnabić - RadioKontaktplus.org

Podsjetimo, informacija o mogućem atentatu na predsjednika Srbije objavljena je u petak i izazvala je buru u srbijanskoj javnosti, kao i u regionu. Brnabić kaže kako je riječ o ozbiljnoj prijetnji, te da se do te informacije došlo preko članice EU 14. januara, a da je atentat trebao biti izvršen sredinom februara, prenosi Raport.

-Europol je došao do saznanja, a preko članice EU stigla je informacija našoj policiji, rekla je Brnabić.

Brnabić je otkrila i kako je Vučić reagovao na informacije o atentatu.

-Pričala sam sa njim o tome, sigurna sam da mu nije lako. Rekao je: “Čak i to da se desi, ja sam mnoge stvari koje sam želio u životu ispunio, izgradili smo škole i bolnice, puteve, pruge, jednom mora da se umre, rekla je premijerka Srbije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh