BiH

Reakcija supruge Milana Tegeltije na sankcije koje su joj uvele SAD: Nemojte šta zamjeriti

Ministarstvo vanjskih poslova SAD je na ‘crnu listu’ stavilo Tegeltiju, ali i predsjednika PDA Mirsada Kukića zbog, kako se navodi, njihove uključenosti u značajne koruptivne aktivnosti.

Supruga bivšeg predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH (VSTV BiH) Milana Tegletije, Tijana Tegeltija, oglasila se nakon što su SAD uvele sankcije njoj i njenom suprugu.

Podsjetimo, Ministarstvo vanjskih poslova SAD je zabranilo ulazak Tijani Tegeltiji u SAD.

– Jako sam žalosna. Taman sam htjela doći. Nemojte šta zamjeriti – napisala je uz emotikone koji plaču od smijeha, slomljeno srce i srce u bojama zastave RS.

Ministarstvo vanjskih poslova SAD je na ‘crnu listu’ stavilo Tegeltiju, ali i predsjednika PDA Mirsada Kukića zbog, kako se navodi, njihove uključenosti u značajne koruptivne aktivnosti. Njima se onemogućuje ulazak u SAD.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh