BiH

Stanivuković se pohvalio: Oborili smo sve rekorde za Novu godinu

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke pohvalio se na svom profilu na Facebooku nakon što je dobio uvid u konačan izvještaj o rezultatima novogodišnje noći u kojoj su Banjalučani na Trgu Krajine dočekali 2022. godinu.

Draško Stnaiuvković - Facebook

U novogodišnjoj noći pred velikim brojem Banjalučana pjevale su regionalne muzičke zvijezde Petar Grašo i Neda Ukraden. Druge noći, tačnije, 1. januara, koncert je priredila srbijanska folk pjevačica Ana Bekuta.

“Oborili smo sve rekorde, za dva dana novogodišnje koncerte na Trgu Krajine pratilo je preko 70,000 ljudi”, napisao je Stanivuković.

Osvrnuo se i na popunjenost smještajnih kapaciteta.

“Prvi izvještaji govore da su svi smještajni kapaciteti bili popunjeni mnogo prije, a da u Banjaluci nikad nije bilo više turista. Ponosni smo što je zadatak obavljen i što tokom novogodišnjih koncerata nije zabilježen nijedan incident.
Hvala svima koji su učinili najbolji način ulaska u Novu godinu!”, poručio je Stanivuković. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh