BiH

U Federaciji BiH i Brčko distriktu jučer nije bilo smrtnih ishoda povezanih s koronavirusom

U posljednja 24 sata u Federaciji BiH registrovana su 143 novozaražena koronavirusom, a u Brčko distriktu tri. Nije bilo preminulih od posljedica koronavirusa.

Koronavirus - Informer.rs

Iz Instituta za javno zdravstvo RS-a danas nisu objavili nove podatke o epidemiološkoj situaciji u ovom dijelu BiH.

Poređenja radi, u jučerašnjem izvještaju koji je obuhvatao također podatke iz FBiH I Brčko distrikta, zabilježeno je 657 novozaraženih i četiri smrtnih ishoda.

Federacija BiH

U protekla 24 sata, Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je ukupno 1.296 uzoraka, od čega su 144 pozitivna na koronavirus.

Novi slučajevi registrirani su u svim kantonima u Federaciji BiH, osim u Bosansko-podrinjskom.

Do sada su testirana ukupno 1.050.554 uzorka, a virus je potvrđen kod 188.042 osobe.

U protekla 24h u Federaciji BiH nije bilo prijavljenih smrtnih ishoda. Ukupan broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH je 7.482.

Brčko distrikt BiH

U Brčko distriktu BiH zabilježena su tri nova sučajeva zaraze nakon četiri izvršena testa. Nije bilo preminulih niti oporavljenih. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh