BiH

Dragan Stevanović odgovorio Sanji Vlaisavljević: Dođi kod mene da jedemo čvarke i slaninu

Pozivam te u goste, provodaću te po više restorana u Sarajevu u kojima se do mile volje možeš najesti svinjetine i napiti alkohola – poručio joj je Stevanović

Sanja Vlaisavljević je u huškačkom i šovinističkom prilogu RTRS-a govorila neistine kako su, između ostalog, iz Sarajeva navodno protjerani Djed Mraz, svinjetina i ukrasna rasvjeta, pri tome dodajući kako u priču o multietničkom Sarajevu vjeruju još samo stanovnici “Republike Sarajevo”. U samo jednoj rečenici Vlaisavljević je uspjela izreći tri neistine, a da se nije ni zacrvenila.

Laži koje je izrekla Vlaisavljević, bile su povod za reagovanje uglednog sarajevskog doktora Dragana Stevanovića.

– Sanja Vlaisavljević rođ. Hasanbegović

Pozivam te u goste, provodaću te po više restorana u Sarajevu u kojima se do mile volje možeš najesti svinjetine i napiti alkohola.

Ako ti nije dovoljno evo zovem te za Novu godinu u svoj dom, u prisustvu mojih prijatelja Bošnjaka i Hrvata imaćeš na stolu što Ti duša poželi i čvarke i prave domaće slanine, sve kupljeno usred Sarajeva kojeg očito ne poznaješ u dušu.

Bujrum – poručio joj je Stevanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh