BiH

Kordić i Marić s ambasadoricom Austrije o projektima u kulturi i zaštiti platana

Veleposlanica Republike Austrije u Bosni i Hercegovini Nj.E. Ulrike Hartmann, susrela se danas u Gradskoj vijećnici s gradonačelnikom Mostara Mariom Kordićem i predsjednikom Gradskog vijeća Grada Mostara Salemom Marićem.

Kordić i Marić s ambasadoricom Austrije o projektima u kulturi i zaštiti platana - mostarski.ba

U prijateljskoj atmosferi bilo je riječi o načinjenim pomacima u Gradu od izbora do danas, te o planovima moguće suradnje Grada Mostara i Veleposlanstva Republike Austrije u Bosni i Hercegovini.

Gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća upoznati su tako veleposlanicu i s projektima čija je realizacija u tijeku ili su dogovoreni s pojedinim veleposlanstvima u BiH. U tom kontekstu tako se razgovaralo o projektima koje bi se u Mostaru mogli realizirati i uz podršku Veleposlanstva Austrije u BiH.

Veleposlanica je na kraju razgovora izrazila spremnost na suradnju s Gradom Mostarom u okviru projekata kulture i know-how-a na polju zaštite stabala, konkretnije o mogućnosti suradnje sa Lutkarskim pozorištem i Lutkarskim kazalištem, te o spašavanju, zaštiti i revitalizaciji mostarskih platana, prenosi Mostar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh