BiH

Pogledajte reakciju Stanivukovića nakon što je usvojen rebalans budžeta Banja Luke bez SNSD-a

Ova odluka je donesena na kraju višesatnog i turbulentnog zasjedanja

Drasko Stanivuković -Facebook

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, oduševljen je usvajanjem rebalansa budžeta grada i to bez SNSD-a.

– Rebalans budžeta usvojen i bez podrške SNSD-a! Nakon pobjede u Banjoj Luci ovo je za mene najbažniji politički trenutak. Hvala odbornicima koji su ovim potezom podržali Banju Luku i naše sugrađane – napisao je Stanivuković.

Podsjećamo, odbornici Skupštine grada su podržali na današnjem zasjedanju ovogodišnji Rebalans budžeta grada Banja Luka. Ova odluka je donesena na kraju višesatnog i turbulentnog zasjedanja. Rebalans su podržali odbornici PDP, Ujedinjene Srpske, SPS, SP, te odbornik SDS i odbornik Narodnog pokreta “Banja Luka zove”, javlja Srpskainfo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh