BiH

Danas sahrana Slavku Jelačiću Jašaru, vlasniku restorana “Kod Gojka” u Jablanici

Ovaj restoran mamio je građane Bosne i Hercegovine, ali i turiste, da svrate i probaju janjetinu. A neki su i maksuz znali ići

Slavko Jelačić Jašar, vlasnik jednog od najpoznatijih restorana “Kod Gojka” u Jablanici, preminuo je u nedjelju, 5. decembra 2021. godine nakon kraće bolesti u 72. godini.

Ispraćaj će biti u danas, 7. decembra 2021. godine u 13 sati ispred Gradske mrtvačnice “Bijeli Brijeg”.

– Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se u 15 sati na Pravoslavnom groblju “Jablanica”. Porodica prima saučešće od 12.15 časova na Bijelom Brijegu, a od 14.15 časova u kapelici Jablanica. Počivao u miru Božijem – navedeno je u smrtovnici.

Ovaj restoran mamio je građane Bosne i Hercegovine, ali i turiste, da svrate i probaju janjetinu. A neki su i maksuz znali ići.

Gojko Jelačić već odavno nije među živima, a porodični posao nastavili su sinovi Maša i Slavko Jelačić Jašar sa svojim porodicama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh