BiH

Lagumdžija i Silajdžić zajedno na putovanju: Valja nam pokrivati i istok i zapad

Fotografiju sa zanimljivog druženja objavio je bivši lider Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Zlatko Lagumdžija.

Lagumdžija i Silajdzić - Facebook

Lagumdžija je objavio fotografiju s bivšim članom Predsjedništva BiH Harisom Silajdžićem, svojim dugogodišnjim političkim rivalom i takmacem.

“Zajedno do Istanbula na putu ka Bahreinu i New Yorku. Valja nam pokrivati i istok i zapad. Puno razgovora o tome kako dalje”, napisao je Lagumdžija u komentaru na ovu zanimljivu fotografiju.

Sigurno je da dvojica bivših ministara vanjskih poslova naše zemlje, predsjednika stranaka, univerzitetskih profesora…, imaju pregršt tema za razgovor, kako iz prošlosti, tako i projekcija za buduće dane.

Zanimljivo je da se Silajdžić upravo ovog vikenda prvi put nakon deset godina pojavio na jednom političkom skupu, Glavnom odboru u Tuzli, svoje bivše partije – Stranke za BiH. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh