BiH

Gorica Dodik poručila Stanivukoviću: Kad već ništa ne gradi, neka bar nešto sruši i uslika se

Stanivuković je za danas najavio rušenje “Kajak terasa”

Gorica Dodik - avaz

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a, nastavila je da vodi “rat” na društvenim mrežama sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banja Luke.

Gorica se ovog puta osvrnula na rušenje spornog ugostiteljskog objekta “Kajak terasa” za čiju izgradnju Stanivuković tvrdi da ne postoje potrebne dozvole i saglasnosti i da nisu ispoštovane potrebne procedure.

– Pustite ga više da sruši taj Kajak, kad već ništa ne gradi, neka bar nešto sruši i uslika se. Da slike sa pjevačicama na portalima zamjeni slikama sa bagerom. Dok ne dođe snimak na red – napisala je Gorica Dodik na Twitteru.

Podsjetimo, Stanivuković je za danas najavio rušenje “Kajak terasa”. Sporni restoran, koji je u vlasništvu sina biznismena Mile Radišića, kuma Dodika, zatvoren je 11. marta ove godine. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh