BiH

Komšić i Džaferović danas na Balkanskom integracijskom forumu 2021. u Podgorici

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović učestvovat će danas na Balkanskom integracijskom forumu 2021., koji je počeo jučer u Podgorici temom „Proširenje Evropske unije na zapadni Balkan – Izlaz iz pat pozicije“.

Džaferovic i Komšić - Avaz

Komšić i Džaferović će učestvovati na trećem panelu „Moć perspektive: Zašto je članstvo u EU i dalje važno na zapadnom Balkanu“.

Planirano je da, pored članova Predsjedništva BiH, na panelu govore i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, specijalni predstavnik EU-a za dijalog Beograd – Priština i druga regionalna pitanja zapadnog Balkana Miroslav Lajčak, premijer Albanije Edi Rama, te premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev, saopćeno je iz Predsjedništva BiH. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh