BiH

Vremenska prognoza u BiH: I danas oblačno vrijeme, u većem dijelu zemlje kiša

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 6 stepeni, na jugu zemlje do 11 stepeni

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Kiša i pljuskovi se očekuju uglavnom na području Hercegovine, zapada i jugozapada Bosne. U većem dijelu Bosne povremeno i lokalno može padati kiša.

Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Povremeno će biti i jakih udara juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 6 stepeni, na jugu zemlje do 11 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14 stepeni.

U nedjelju u našoj zemlji pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Na planinama će padati i snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Prije podne povremeno će biti jačih udara juga.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8 stepeni, na jugu zemlje do 11 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 10 stepeni, na jugu zemlje do 13 stepeni.

U ponedjeljak BiH pretežno oblačno vrijeme. U nizinama sa slabom kišom, a u višim područjima sa slabim snijegom. Vjetar slab, prije podne južnog smjera. U drugoj polovini dana vjetar mijenja smjer na sjever.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 4 stepena, na jugu zemlje do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 3 i 7 stepeni, na jugu zemlje do 11 stepeni. prenosi avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh