BiH

Danas oblačno sa kišom prijepodne, nove padavine tokom noći na subotu

U Bosni i Hercegovini jutros je oblačno vrijeme sa kišom.

Kiša - Slobodna-bosna.ba

Temperature zraka izmjerene u 07.00 sati: Bjelašnica 0; Bihać i Zenica 4; Banja Luka, Gradačac, Prijedor, Sanski Most i Sokolac 5; Bijeljina 6; Ivan-sedlo 7; Drvar 8; Bugojno i Sarajevo 9; Trebinje i Tuzla 10; Grude i Mostar 11; Neum 12 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 923hPa, za 21hPa je manji od normalnog i opada.

Danas će u Bosni i Hercegovini biti oblačno vrijeme. U Hercegovini tokom cijelog dana sa kišom ili pljuskovima. U Bosni kiša uglavnom prijepodne. Nove padavine u Bosni tokom noći na subotu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu zemlje do 14 stepeni.

U Sarajevu će biti oblačno sa kišom prijepodne. Temperatura zraka između 8 i 11 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda BiH, prenosi Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh