BiH

Jusuf Nurkić čestitao Dan državnosti BiH uz zanimljive fotografije

Nurkić se pojavio sa specijalnom jaknom na čijim leđima je oslikana zastava BiH

Najbolji košarkaš Bosne i Hercegovine, član NBA ekipe Portland Trejl Bjejzersa, Jusuf Nurkić, poznat je kao veliki patriota i na svakom koraku skreće pažnju na svoju domovinu te ostale događaje i teme vezane za nju.

Ovog puta Nurkić, naravno, nije zaboravio čestitati našoj zemlji i njenim stanovnicima Dan državnosti, a to je ponovo uradio u svom stilu.

Nurkić se oglasio na Instagramu uz nekoliko zanimljivih fotografija na kojima je patriotski opremljen s jaknom na čijim leđima je naslikana zastava Bosne i Hercegovine.

Uz fotografiju Nurkić je napisao i stihove stare himne naše zemlje “Jedna si jedina”, koju i danas mnogi Bosanci i Hercegovci smatraju jedinom pravom himnom i rado je pjevaju na sportskim događajima na kojima nastupa neka od reprezentacija BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh