BiH

Schmid danas sa članovima Predsjedništva BiH

Generalna sekretarka OSCE-a Helga Maria Schmid danas će u odvojenim susretima razgovarati sa članovima Predsjedništva BiH, kolegijuma oba doma Parlamentarne skupštine BiH i Interresorne radne grupe za izmjene izbornog zakonodavstva BiH.

Helga Maria Schmid - OSCE

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik primit će Schmidovu u 15 sati, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

U devet sati predviđen je sastanak Schmid sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Željkom Komšićem, a u 9:40 sati sa članom Predsjedništva BiH Šefikom Džaferovićem.

Počeci susreta su otvoreni za snimatelje i foto-reportere, a nakon sastanaka bit će objavljena saopćenja.

U 10:30 sati predviđen je sastanak sa članovima kolegijuma Predstavničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, a u 14 sati sa članovima Interresorne radne grupe za izmjenu izbornog zakonodavstva.

Kamermanima i foto-repotrerima bit će omogućeno snimanje početaka sastanaka, a nakon razgovora bit će objavljena saopćenja, prenose Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh