BiH

Makljaža u kafiću u Posušju, vlasnik objekta zadobio teže povrede

Nekoliko osoba je zadobilo lakše povrede u tučnjavi u ugostiteljskom objektu u Posušju

U jednom ugostiteljskom objektu u centru Posušja je u noći s petka na subotu izbila opća tučnjava, a jedna osoba je zadobila teže tjelesne povrede, prijelom noge i potres mozga, dok je nekoliko lakše povrijeđenih.

– Nakon što je telefonski stigla prijava u PU Posušje oko 00.50 sati da je došlo do tučnjave u lounge barr-u Viva, te da ima ozlijeđenih. Pripadnici PU Posušje su izišli na mjesto događaja i zatekli veliki broj gostiju ispred bara, na cesti. Nered je već prestao, a glavni izazivači su pobjegli. Brzom razmjenom informacija i ophođenjem na terenu te iz izjava sudionika došli su do informacije o kome se radi – rekao je za portal “OTPOR.Media” izvor iz MUP-a ŽZH.

Prema informacijama koje je dobio spomenuti portal, tučnjavu su prouzrokovala trojica braće, koja su od ranije poznata policiji i koja već četiri godine čine ovakva djela. Također, vlasnik ugostiteljskog objekta M. M. je zadobio teže povrede i prevezen je na CUM Mostar. O svemu tome izviješteno je Tužiteljstvo ŽZH. Deseci svjedoka javili su se kako su spremni svjedočiti o ponašanju ove trojice, pa se saslušanje i obrada nastavila i tijekom jučerašnjeg dana, kazao je izvor portala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh